MT Keys

Jobb opptimalt med MT Keys. I programmet kan du enkelt legge inn kortkommandoer, snarveier, endre, flytte eller skru av funksjonene på MouseTrapperen din. Alle knappene kan omprogrameres. Dette må skje i Windows 2000, Windows 7, XP eller Vista.

LAST NED MT KEYS HER:
Klikk på din versjon.

MT Keys for PC
MTKeys version 2.3.2
MT Keys for Mac
MTKeys version 1.8.4

Oversikt over MT Illustrasjon av MT keys.

Hvorfor skal jeg bruke MT Keys?
Programmet er utviklet for å lette bruken, og for å skape fleksibilitet. Gjennom programmet kan funksjonene til knappene erstattes, flyttes eller skrues av. Funksjonalitet og muligheter varierer mellom MouseTrapper Advance, MouseTrapper Advance Plus, MouseTrapper Fleksibel og MouseTrapper Office.

I MouseTrapper Office, kan du flytte de eksisterende funksjonene til de andre knappene, men ikke legge til andre funksjoner.

 

Velg dine egne funksjoner på knappene!
Det er fem knapper på Mousetrapperen du kan programmere til å fungere slik du vil med MT Keys.

(Klikk på bildet for å forstørre)

Må jeg innstallere MT Keys?
Det er ikke nødvendig å installere MTKeys for å bruke MouseTrapper i sin opprinnelige form. MTKeys er ikke en driver. MouseTrapper trenger bare standard Microsoft driver (Microsoft IntelliPoint) for å fungere. Dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger å installere en ny driver for å få din MouseTrapper til å fungere. Har du tidligere brukt en tilleggsdriver, kan det være lurt å avinstallere denne driveren slik at ingenting krasjer eller andre problemer ikke oppstår.

Hvordan fungerer MT Keys?
Når du har lastet MTKeys på datamaskinen, kan du dobbeltklikke på ikonet som nå vises på skrivebordet, og dermed starte programmet.

Hvis du ikke får lastet ned programmet på din arbeidsplass, kan IT-avdelingen verifisere programvaren og deretter gi deg tilgang til programmet.

Du kan også foreta innstillingene for MouseTrapper din på en annen datamaskin når minnet for viktige funksjoner sitter i MouseTrapperen og ikke på datamaskinen.

MTKeys vet om du har MouseTrapper Advance, MouseTrapper Advance +, MouseTrapper Flexible eller MouseTrapper Office.