Stand Up

Få en god vane på jobben!

Du trenger ikke velge mellom å ha joggesko eller å få vondt i bena når du er på jobb!

«StandUp!» er en smart, ergonomisk arbeidsplassmatte som fordeler belastningen på føttene. Skaff deg en nyttig vane på jobb. Flytt stolen, rydd plass til «StandUp!» – bruk ditt hev og senkbord, kom i form og føl deg bedre!Finnes i "f i r e" farger!

Den pene, sklisikre tekstiloverflaten i fire fine farger føyer seg fint inn ved ståbord på kontor, i resepsjoner og i butikker.

Produktinfo

Oversiden er av slitesterk og smussavvisende polypropylen. Underside er av myk og spenstig vinyl.

Mål:
770 x 530 mm, 16 mm tykk.
Rengjøring:
Kostes av, støvsuges, vaskes av med et mildt rengjøringsmiddel.
Farger:
Svart, grå, blå og rød.
Miljø:
Kontor, resepsjoner og butikker.

Ned i vekt?

Visste du at når du står, forbrenner du minimum 3x mer enn når du sitter?! Du går altså ned i vekt mens du jobber! Tenk og føl deg bedre, samtidig som du går ned i vekt og oppnår en bedre helse! Se video med Kiropraktor Mike Wilson lenger ned på siden!Stand Up passer for alle!

Stand Up kan brukes av alle. Uansett fottøy vil matten gi en god belastningsergonomi. Den pene, sklisikre tekstiloverflaten i fire fine farger føyer seg fint inn ved ståbord på kontor, i resepsjoner og i butikker.

StandUp-1

 

Hev- og senkbord
 

Bruk ditt hev- og senkbord!

Stand Up egner seg spesielt godt til å fungere sammen med hev- og senkbord. «StandUp!» arbeidsplassmatten har en myk, dempende og avlastende kjerne som gir god belastningsergonomi mens du står og arbeider.


Vi sitter for mye...

Visste du at vi sitter i gjennomsnitt 13,7 timer HVER dag? Og at 1 av 10 bruker sitt hev- og senkbord på arbeidsplassen? Kroppen vår trenger belastning, ikke avlastning. Bevegelse skaper god hjerte og hjerneaktivitet! Å redusere sittetiden er bokstavelig talt livsviktig!

Se video ->

“Å redusere sittetiden er bokstavelig talt livsviktig!”
Mike Wilson

Kiropraktor & Ergonomisk rådgiver


OPP Å STÅ!